اجلاسیه عمومی مجمع عالی بسیج استان همدان با حضور وزیر علوم

اجلاسیه عمومی مجمع عالی بسیج استان همدان با حضور وزیر علوم

به گزارش دهکده خبری مرکز همدان ، مجمع عالی بسیج استان همدان با تشکیل ۸ کارگروه تخصصی نخست برنامه‌ها، چالش‌ها و مشکلات اجتماعی را برآورد و شناسایی می‌کند و در گام بعدی به ارائه راهکار در خصوص رفع چالش‌ها و مشکلات می‌پردازد.

کارگروه‌های شکل گرفته در مجمع عالی بسیج استان همدان شامل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، علمی، بانوان و خانواده، تربیتی اخلاقی، دفاعی امنیتی، سلامت، کشاورزی، مدیریت آب و معماری اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در آغاز بکار مجمع عالی بسیج استان همدان گفت: بسیج به عنوان یکی از پر ظرفیت‌ترین مجموعه‌های مردمی می‌تواند با ظرفیت بسیار بالای مردمی خود، دولت را در جهت حل و فصل بسیاری از مشکلات کنونی جامعه کمک کند.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی به ضرورت استفاده از ظرفیت مردم برای تحقق عدالت و قسط در جامعه تاکید کرد و گفت: بدون حضور مردم در عرصه‌های مختلف اقتصادی امکان موفقیت وجود ندارد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2